Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا)، جزئیاتی از گزارش ارزیابی محتوایی و رتبه‌بندی رسانه‌های کاربرمحور را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ساترا، در همین راستا ۱۳ رسانه کاربرمحور دارای مجوز «ام‌پی‌فور»، «ارمغان راه طلایی»، «آپارات»، «تماشا»، «دالفک»، «دیدستان»، «راش تی‌وی»، «آی‌فیلو»، «مهر»، «نمایش»، «نماشا»، «ویدانه» و «یوزیت» ارزیابی شده‌اند و «روبیکا»(بخش روبینو) فقط مورد ارزیابی محتوایی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش ارزیابی محتوایی باتوجه به بحث اولویت محتوا نسبت به سرویس در بازار صوت و تصویر فراگیر، فقط شش رسانه فعال با تعداد کاربر بسیار بالا مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند؛ در قسمت ارزیابی سرویس، رسانه‌هایی ارزیابی شده‌اند که دارای مجوز فعالیت از ساترا هستند؛ در بخش ارزیابی کلی، پنج رسانه مشترک در هر دو ارزیابی محتوا و سرویس، مورد بررسی قرار گرفته‌اند که «روبیکا»(بخش روبینو) به دلیل عدم مجوز، از ارزیابی کلی حذف شده است.

در ارزیابی «فراوانی تعداد تخلفات محتوایی در رسانه‌های کاربرمحور»، شش رسانه کاربرمحور «آپارات»، «دالفک»، «تماشا»، «نمایش»، «روبیکا»(بخش روبینو) و «نمایش» مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند و طبق آن، «آپارات» کمترین و «نماشا» بیشترین تعداد تخلف را داشته‌اند.

همچنین در ارزیابی «امتیاز منفی نهایی رسانه‌های کاربرمحور»، شش رسانه کاربرمحور «آپارات»، «دالفک»، «تماشا»، «نمایش»، «روبیکا»(بخش روبینو) و «نماشا» بررسی شده‌اند که در نتیجه «آپارات» پایین‌ترین امتیاز منفی و «نماشا» بالاترین امتیاز منفی را به خود اختصاص داده‌اند.

در زمینه «رتبه‌بندی رسانه‌های کاربرمحور از منظر سرویس»، ۱۳ رسانه کاربرمحور رتبه‌بندی شده‌اند که «آپارات» در رتبه نخست جای دارد و «ارمغان راه طلایی» در انتهای جدول و رتبه ۱۳ قرار گرفته‌ است.

نتیجه‌گیری کلی و نهایی این گزارش در بخش «نتایج ارزیابی (محتوا و سرویس) و رتبه‌بندی رسانه‌های کاربرمحور» از میان پنج رسانه کاربرمحور «آپارات»، «دالفک»، «تماشا»، «نمایش» و «نماشا» به انجام رسیده که در نهایت رسانه کاربرمحور «آپارات» در جایگاه اول و «نماشا» پایین‌ترین رتبه را کسب کرده است.

بر اساس این خبر، گزارش «ارزیابی رسانه‌های کاربرمحور»، دارای سه بخش اصلی با عناوین «چیستی رسانه کاربرمحور و مداخلات تنظیم‌گری»، «ارزیابی محتوایی و سرویس در رسانه‌های کاربرمحور» و «گزارش رسیدگی به پرونده صدور مجوز نماشا» است. هر یک از این بخش‌های اصلی، حاوی توضیحات و جزئیاتی از نحوه عملکرد و ارزیابی ساترا از رسانه‌های کاربرمحور است؛ از آن‌جا که «نماشا» در بین رسانه‌های کابرمحور ارزیابی شده، پایین‌ترین رتبه را به خود اختصاص داده به عنوان نمونه و به‌صورت یک گزارش مجزا، پیوست گزارش اصلی شده است.

بر اساس گزارش منتشر شده، ارزیابی محتوایی ساترا از رسانه‌های کاربرمحور شامل سرفصل‌هایی همچون انواع مسئولیت پلتفرم، مدل ارزیابی جامع رسانه‌های کاربرمحور، ارزیابی فرآیند رسانه‌های کاربرمحور(فرآیند کشف تخلف و شیوه اعمال مقررات)، ارزیابی خروجی رسانه‌های کاربرمحور و پیشنهادهای سیاستی برای بهبود وضعیت رسانه‌های کاربرمحور است. همچنین ارزیابی تبلیغات و تخلفات، رتبه‌بندی و... ازجمله سرفصل‌های ارزیابی سریع رسانه‌های کاربرمحور از منظر سرویس، است.  

طبق این گزارش، رسانه‌های کاربرمحور رسانه‌هایی هستند که امکان بارگذاری، اشتراک‌گذاری و ارائه محتوای صوتی و تصویری توسط کاربران را برای عموم فراهم می‌کنند. ابزار نظارتی آن‌ها برای ساماندهی محتوا به صورت خودکار، دستی یا الگوریتمی است. این رسانه‌ها بر بستر شبکه‌های ارتباطات الکترونیک قرار دارند و کارکرد اصلی‌شان اشتراک‌گذاری ویدیو برای عموم است؛ همچنین رسانه‌های کاربرمحور امکان بارگذاری محتوا را برای کاربران فراهم می‌کنند لذا ریسک بارگذاری و انتشار محتوای نامناسب بالاتر می‌رود. از این رو توجه رسانه به بهبود صلاحیت محتوایی پیشینی، در کنار تلاش برای کشف محتوای منتشر شده به صورت پسینی ضروری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ساترا رسانه های کاربرمحور ارزیابی محتوایی رسانه کاربرمحور ارزیابی محتوا پایین ترین رتبه بندی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۴۷۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است

آفتاب‌‌نیوز :

به تازگی خبر‌هایی مبنی بر ساخت سریال جدید مهران مدیری با عنوان «پدر قهوه» عنوان شده، اما هنوز به تایید رسمی نرسیده است؛ هرچند این کارگردان از آن دسته افرادی است که معمولا ترجیح می‌دهند پروژه‌هایشان را در بی‌خبری و در عین حال با توسل به انتشار اخبار غیررسمی پیش ببرند.

با این حال طبق پیگیری ایسنا از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا)، مهران مدیری هنوز برای تولید سریال خاصی اقدام نکرده است.

ساترا اعلام کرد: «مدیری هنوز برای تولید سریال خاصی اقدام نکرده است و اخبار منتشرشده در فضای مجازی با موضوع تولید سریال «پدر قهوه» توسط مهران مدیری صرفاً گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای در فضای مجازی است.»

در اخباری که منتشر شده، عنوان شده است که «پدر قهوه» را می‌توان پروژه‌ی جدید مهران مدیری پس از برنامه‌ی «اسکار» دانست؛ رئالیتی‌شویی که اتفاقا استقبال چندانی هم از آن نشد و حالا داستان سریال جدید، در فضا و ساختاری کاملا متفاوت، حول موضوع مافیای قهوه در ایران می‌گذرد.

گویا قرار است ژاله صامتی ـ بازیگر محبوب سریال زیرخاکی ـ بازیگر نقش اول زن این سریال باشد. مهران مدیری نقش رئیس مافیای قهوه را ایفا کند و سام درخشانی هم یکی از نقش‌های محوری پدر قهوه را بر عهده بگیرد. همچنین از ترکیبی که برای بازیگران در نظر گرفته شده، می‌توان از همین حالا فضای کمدی کار و شباهتش با آثاری، چون مرد هزار چهره یا هیولا را متصور شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • اهداف سیاسی و ابعاد رسانه‌ای گزارش اخیر بی بی سی جهانی
  • ۲۴کشته در اثر ریزش بزرگراه
  • مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است
  • واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام
  • دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر
  • احضار  فعالان رسانه‌ای به‌دلیل انتشار مطلب درباره نیکا شاکرمی
  • مهران مدیری مجوز «پدر قهوه» را گرفت؟
  • پوست موز زیر پای بی‌بی‌سی
  • چرا گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی جعلی است؟